ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ LUMINO HELLAS

Ο παρών ιστότοπος αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων ΚΑΠΩΝΗΣ ΧΗΜΙΚΑ ΙΚΕ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ μέσω διαδικτύου (εφεξής «το Κατάστημα») της Επιχείρησης LUMINO HELLAS (με AΦΜ 800648193) της ΔΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Περιστέρι, επί της οδού Συνταγματάρχη Φρίζη, αρ. 25, Οι παρόντες Γενικοί Όροι Συναλλαγών (εφεξής, οι «ΓΟΣ») έχουν σκοπό να διατυπώσουν κατά τρόπο σαφή, ευκρινή και κατανοητό, τηρουμένης της αρχής της καλής πίστης και των διατάξεων που διέπουν το κύρος των δικαιοπραξιών, τους όρους που διέπουν και ρυθμίζουν τις σχέσεις της Επιχείρησης με τον εκάστοτε επισκέπτη ή/και πελάτη του Καταστήματος, σύμφωνα με την οικεία νομοθεσία για την Προστασία των Καταναλωτών (Οδηγία 2011/83/ΕΕ, Υ.Α. 5338/2018, κωδικοποιημένος Νόμος 2251/1994), το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Π.Δ. 131/2003) και την Προστασία των φυσικών προσώπων από την Επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κανονισμός ΕΕ 2016/679, Νόμοι 2472/1997 και 3471/2006), ως ισχύουν σήμερα.

Κάθε είσοδος, περιήγηση και συναλλαγή σας με το Κατάστημα σας καθιστά επισκέπτη ή/και πελάτη του Καταστήματος, εφ’ όσον πραγματοποιήσετε συναλλαγή. Πριν προχωρήσετε στην περιήγησή σας εντός του Καταστήματος, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους παρόντες ΓΟΣ και ότι τους αποδέχεσθε καθώς οποιαδήποτε χρήση ή/και συναλλαγή σας εφεξής με την Επιχείρηση μέσω του Καταστήματος συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή σας αυτών των ΓΟΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Στην Επιχείρηση δεσμευόμαστε να σεβόμαστε και να διαφυλάσσουμε την ιδιωτικότητά σας, εκτιμώντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Η «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» και η «Πολιτική Cookies» σκοπεύουν να διασφαλίσουν πως οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο, συλλέγεται από το ιστότοπό μας, θα προστατεύεται, θα χρησιμοποιείται, θα φυλάσσεται και θα επεξεργάζεται από εμάς με σκοπό τη μεταξύ μας επικοινωνία και την παροχή υπηρεσιών, συμβατών πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (Κανονισμός (EU) 2016/679).

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν εφαρμόζεται στις ιστοσελίδες στις οποίες έχετε πρόσβαση μέσω συνδέσμων στον ιστότοπο και/ή σε δραστηριότητες που προσφέρονται από τρίτα μέρη. Παρακαλείσθε να μελετήσετε οποιαδήποτε σχετική πολιτική σε οποιονδήποτε τρίτο ιστότοπο πριν συνεχίσετε. H Επιχείρηση δεν είναι υπεύθυνη για τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από αυτούς τους τρίτους ιστότοπους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι συλλέγουμε τα δεδομένα σας απ’ ευθείας από εσάς:

  • όταν κάνετε εγγραφή στον ιστότοπο μέσω του διαδικτύου ή του κινητού σας ή παρέχετε προσωπικές πληροφορίες στο κατάστημα μέσω της κάρτας μέλους,
  • όταν πραγματοποιείτε μία παραγγελία μέσω των καταστημάτων και του ιστότοπου,
  • εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε εξατομικευμένες ενημερώσεις όπως στοχευμένες διαφημίσεις και
  • εάν επικοινωνείτε με εμάς (για παράδειγμα, μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο) για να ενημερωθείτε για κάποιο προϊόν μας ή για τη φροντίδα του ή για την εξυπηρέτηση πελατών ή για να αναφέρετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με τον ιστότοπο, το προϊόν ή για οτιδήποτε άλλο.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς μέσω του ιστότοπου θα συνδυάζονται με τα προσωπικά στοιχεία που ίσως να έχετε δώσει στα φυσικά μας καταστήματα. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ακριβή και ενημερωμένα.

Επίσης, όταν πραγματοποιείτε μία αγορά σε κάποιο από τα καταστήματά μας και έχετε κάρτα μέλους με τα προσωπικά σας στοιχεία, τα συγκεκριμένα καταστήματα μπορούν να μας παραδώσουν ένα αρχείο με τη συναλλαγή σας.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι συλλέγουμε τα δεδομένα σας από τρίτους:
Συνεργαζόμαστε με τρίτους συνεργάτες, δηλαδή εταιρείες εξυπηρέτησης πελατών όσον αφορά τεχνικά ζητήματα, θέματα πληρωμών και παράδοσης, διαφημιστικά δίκτυα, παρόχους αναλύσεων για τον ιστότοπο και πληροφοριών. Σε περίπτωση που λάβουμε πληροφορίες για εσάς από εκείνους, ζητούμε πάντα την επιβεβαίωση ότι η συγκεκριμένη παροχή πληροφοριών γίνεται με βάση τη νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, έχετε λάβει γνώση αυτής και έχετε συναινέσει, εφ’ όσον απαιτείται. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να ανανεώσουμε το αρχείο μας και να το κρατάμε ακριβές.

Όπου διαθέτουμε νομική βάση για να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, η Πολιτική Απορρήτου εκπληρώνει το καθήκον μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με κάθε θεμιτό και νόμιμο τρόπο.

Όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα, θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για προωθητικές ενέργειες, μόνο εάν έχουμε τη συγκατάθεσή σας.

Newsletter και η μεταξύ μας επικοινωνία

Επιθυμούμε, εάν συναινέσετε, να σας ενημερώνουμε για προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις, εκπτώσεις, προωθητικές ενέργειες της Επιχείρησης (συμπεριλαμβανομένου εξατομικευμένου περιεχομένου και διαφήμισης, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και τους διαδικτυακούς συνεργάτες μας).

Η λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο πεδίο ώστε να σας στέλνουμε προωθητικά μηνύματα, newsletter, ενημερώσεις. Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας να επικοινωνούμε μαζί σας για την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση και υπενθύμιση, για να σας ενημερώνουμε για τον ιστότοπο ή για καινούργια δώρα

Μπορώ να απεγγραφώ από τη λίστα επαφών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Θα σας αποστέλλουμε ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσφορές και προωθητικές ενέργειες με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επιλέξτε τον σύνδεσμο της απεγγραφής σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα. Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Θα δώσετε τα στοιχεία μου σε τρίτα πρόσωπα;

Δε θα δώσουμε ποτέ τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τρίτους για προωθητικές ενέργειες. Σεβόμαστε το προσωπικό σας απόρρητο και δεσμευόμαστε να το προφυλάξουμε.

Πώς προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στα εσωτερικά μας συστήματα;

Προστατεύουμε το προσωπικό σας απόρρητο με διάφορους τρόπους: τα προσωπικά δεδομένα που εισάγουμε στο σύστημά μας είναι με πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της εχεμύθειας και έχει ως βάση τις αρχές της ορθής πρακτικής, της νομιμότητας και της διαφάνειας στην επεξεργασία. Η πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού του πελάτη περιορίζεται σε όσους χρειάζονται πρόσβαση κατά την εκτέλεση της εργασίας τους. Κάνουμε πλήρη έλεγχο του ονόματος χρήστη και του κωδικού στο σύστημά μας. Όλες οι κλήσεις καταγράφονται και ελέγχονται για σκοπούς εκπαίδευσης και ασφαλείας. Η εμπιστευτικότητα και η πρόσβαση στη βάση δεδομένων επανεξετάζονται περιοδικά και ενημερώνονται για την περαιτέρω προστασία των προσωπικών μας δεδομένων.

Ποια άτομα έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα;

Στα προσωπικά δεδομένα έχει πρόσβαση το προσωπικό μας, που ασχολείται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα το προσωπικό που ανήκει στα εξής τμήματα: πληροφορικής, διοικητικό προσωπικό, εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ, όπως και άλλα άτομα που χρειάζεται να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα για την εκτέλεση της εργασίας τους.

Με ποιον θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων στην οποία εμείς έχουμε πρόσβαση. Αυτό συμβαίνει ώστε να διευκολύνεται η αποτελεσματική οργάνωση της βάσης.

Ενδεχομένως μπορεί να μοιραστούμε τα στοιχεία σας με τις επιλεγμένες κατηγορίες τρίτων προσώπων σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

  • οι πάροχοι υπηρεσιών (π.χ. οι προγραμματιστές), και οι προμηθευτές για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας μεταξύ σας (όπως δραστηριότητες του ιστότοπου, υπηρεσίες πληρωμής, μεταφορές, παραδόσεις, συλλογή εισπράξεων, θυγατρικές και τα προγράμματα επιβράβευσης),
  • οι πάροχοι αναλύσεων και πληροφοριών, που μας βοηθούν στη βελτίωση και στη βελτιστοποίηση του ιστότοπου,
  • οποιαδήποτε δημόσια ή διοικητική αρχή εφ’ όσον υπάρχει νομική υποχρέωση.
  • Αυτά τα τρίτα άτομα που ενδέχεται να λάβουν τις πληροφορίες σας θα τις επεξεργαστούν για συγκεκριμένους λόγους, που καθορίστηκαν προηγουμένως, και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ-ΤΙΜΕΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται από το Κατάστημα είναι προϊόντα της Επιχείρησης (εφεξής τα «Προϊόντα»). Τα χαρακτηριστικά και άλλα συνοδευτικά στοιχεία αυτών (π.χ. ενδεικτικά η ύπαρξη εγγύησης, η ταυτότητα, τυχόν οδηγίες κλπ.) είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στο Κατάστημα και επιλέγοντας (click) το όνομα του αντίστοιχου προϊόντος. Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνουν και ΦΠΑ (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τα Προϊόντα και τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη της Επιχείρησης, ενώ το Κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές δίχως προειδοποίηση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-COOKIES-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο που αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας από έναν ιστότοπο και σας δίνει ένα μοναδικό ID. Με τη βοήθεια των cookies γίνεται γρηγορότερη και ευκολότερη η περιήγηση στη σελίδα μας, γιατί μπορούν να θυμούνται εάν έχετε επισκεφτεί ξανά τον ιστότοπο και μας βοηθά να σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις αγορές σας ή τον λογαριασμό σας- όταν και όποτε χρειάζονται. Τα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας δεν περιέχουν προσωπικές σας πληροφορίες. Περιέχουν για παράδειγμα μόνο ένα αριθμητικό ID, το οποίο μας επιτρέπει να βρίσκουμε τα στοιχεία του λογαριασμού ή τη λίστα αγορών σας. Σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου, όσον αφορά την ενημέρωση πελατών, αναλύουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω cookies μόνο σε συνολικό επίπεδο και όχι ατομικό.

Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να δημιουργήσουμε για εσάς μία ευχάριστη και εύκολη στη χρήση εμπειρία διαδικτυακών αγορών. Μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε το πρόγραμμα περιήγησης, τον τύπο συσκευής, το μοναδικό ID, τον υπολογιστή, πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση, στατιστικά για τις προβολές της ιστοσελίδας, τις κινήσεις προς  και από τον ιστότοπο, αναφερόμενα URL, τη διεύθυνση ιντερνετικού πρωτοκόλλου (IP) και τις βασικές πληροφορίες του ιστολογίου.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο https://www.luminohellas.gr/ , συμφωνείτε ότι μπορούμε να μεταφέρουμε cookies στη συσκευή σας. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ώστε να μη δέχεται cookies, αλλά αυτό μπορεί να περιορίσει τη διαδικτυακή εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.

Είδη Cookies που χρησιμοποιούμε:

Υπάρχουν δύο είδη cookies που μπορεί να χρησιμοποιηθούν κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας:

  • Τα απολύτως απαραίτητα cookies: είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου και για την περιήγηση από τον χρήστη- χωρίς αυτά ο χρήστης ενδέχεται να μη μπορέσει να δει σωστά τις σελίδες ή να χρησιμοποιήσει ορισμένες δυνατότητες.
  • Τα cookies διαφήμισης: χρησιμοποιούνται για να δημιουργούνται οι λογαριασμοί χρηστών και να αποστέλλονται ηλεκτρονικά μηνύματα διαφημιστικού περιεχομένου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη κατά την περιήγησή του.

Τα cookies, εκτός από απαραίτητα και διαφήμισης, μπορούν να κατηγοριοποιηθούν και ως εξής:

  • Cookies λειτουργικότητας: χρησιμοποιούνται για να αναγνωρίζουν τους χρήστες κατά την περιήγηση και είναι απαραίτητα για αυτήν, όπως π.χ. θυμούνται κάποιες από τις ρυθμίσεις σας. Χωρίς αυτά κάποιες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες (όπως η χρήση του καλαθιού αγορών) στον ιστότοπο δε θα μπορούν να παρέχονται.
  • Cookies απόδοσης: χρησιμοποιούνται για να συλλέξουν πληροφορίες και να αναλύσουν πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο (για παράδειγμα τις κινήσεις από και προς αυτόν, τις συνολικές πωλήσεις μέσω του ιστότοπου, τις σελίδες που έχουν την πιο συχνή επισκεψιμότητα και αυτές που παρουσιάζουν λάθη) ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία αγορών στον ιστότοπό μας. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies είναι ανώνυμες και δε χρησιμοποιούνται για να σας ταυτοποιήσουν.
  • Cookies προτιμήσεων: θυμούνται τις προτιμήσεις και μας βοηθούν να προσαρμόσουμε τις αγορές σας.
  • Cookies στόχευσης και διαφήμισης: χρησιμοποιούνται για να σας αποστέλλουμε προσαρμοσμένες διαφημίσεις με βάση τις προτιμήσεις σας, ώστε να είναι πιο σχετικές με εσάς. Περιορίζουν τις φορές που θα δείτε μία διαφήμισή μας και μας βοηθούν να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας.
  • Cookies τρίτων: χρησιμοποιούνται από τρίτες εταιρείες-συνεργάτες μας για προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες. Τα συγκεκριμένα cookies μας επιτρέπουν να παίρνουμε πιο σωστές και τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας. Οι τρίτες εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν παραπάνω από ένα είδος cookies. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται είναι ανώνυμες.

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία reCAPTCHA, που παρέχεται από τη Google Inc. (Google) για να προστατεύσουμε τις υποβολές σας στο διαδίκτυο μέσω της αντίστοιχης φόρμας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία ελέγχει μέσω ερωτηματολογίου εάν ο χρήστης είναι άνθρωπος ώστε να προφυλάξει ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου από κατάχρηση από spam ρομπότ (ειδικότερα σχόλια). Το επιπρόσθετο ερωτηματολόγιο συμπεριλαμβάνει τη διεύθυνση IP και πιθανώς άλλα δεδομένα που απαιτούνται από τη Google για την υπηρεσία GooglereCAPTCHA. Για αυτόν τον σκοπό τα δεδομένα σας θα μεταφέρονται και θα χρησιμοποιούνται από τη Google. Ωστόσο, η διεύθυνση IP σας θα περικοπεί από τη Google και θα παραμείνει ανώνυμη σε κράτη μέλη της ΕΕ ή σε άλλα κράτη που συμμετέχουν στη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας. Παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα μεταφέρεται ολόκληρη η διεύθυνση IP σε διακομιστή της Google στην Αμερική και θα περικόπτεται εκεί πέρα. Εκ μέρους του διαχειριστή αυτού του ιστότοπου, η Google θα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για να αξιολογεί τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Η διεύθυνση IP που παρέχεται από το reCAPTCHA από τον υπολογιστή σας δεν πρέπει να συγχωνευτεί με οποιαδήποτε άλλο δεδομένο από τη Google.

Αυτή η συλλογή δεδομένων υπόκειται στους κανονισμούς Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Google (Google Inc.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Google, επισκεφτείτε: εδώ.

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία reCAPTCHA, συναινείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας από τη Google με τον τρόπο και για τους λόγους που αναφέρονται παραπάνω.

Μπορώ να ελέγξω ή να διαγράψω τα cookies;

Μπορείτε, εάν επιθυμείτε, να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε να μη δέχεται cookies. Έχετε και την επιλογή να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χωρίς να είναι ενεργοποιημένα τα cookies. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως με απενεργοποιημένα τα cookies ενδέχεται να επηρεαστεί η περιήγησή σας στον ιστότοπο και/ ή θα μειωθεί η αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων λειτουργιών και υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο ή τη διαγραφή των cookies επισκεφτείτε το www.allaboutcookies.org.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Το Κατάστημα παρέχει τη δυνατότητα σε εσάς τους επισκέπτες/πελάτες του να επιλέξετε να ενημερώνεσθε για τα νέα Προϊόντα της Εταιρείας καθώς και για άλλες τυχόν προσφορές και υπηρεσίες της Εταιρείας με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική διεύθυνση ή στο τηλέφωνο που έχετε ζητήσει. Το Κατάστημα σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σας δίδεται δε πάντοτε η δυνατότητα διακοπής της εν λόγω υπηρεσίας με αποστολή σχετικού αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected]

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, της συνολικής εμφάνισης, των παρεχόμενων υπηρεσιών και Προϊόντων και εν γένει όλων των αρχείων του Καταστήματος, βιομηχανικά σχέδια, διακριτικά γνωρίσματα, σημάδια, σύμβολα, σημεία και κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της Επιχείρησης, των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών και επιχειρήσεων και των προμηθευτών της είναι πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της Επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου, καθώς και των διεθνών συμβάσεων. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που τυχόν αναφέρονται στο Κατάστημα και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών, φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς εκείνοι φέρουν τη σχετική ευθύνη.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Ως επισκέπτης/πελάτης, με την αποδοχή των παρόντων ΓΟΣ και την περιήγηση στο Κατάστημα, δηλώνετε υπεύθυνα ότι είσθε νομικά ικανός να συνάψετε την παρούσα σύμβαση, καθώς επίσης και να κάνετε χρήση του Καταστήματος υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Η Επιχείρηση και το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει εγγράφως τους παρόντες ΓΟΣ δίχως προειδοποίηση, οι οποίοι θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεώς τους στο Κατάστημα. Παράλειψη ασκήσεως οποιουδήποτε δικαιώματος της Επιχείρησης δεν δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό.

Ρητά προβλέπεται ότι εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο. Για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει εξ αφορμής των παρόντων Όρων αποκλειστικά αρμόδια συμφωνούνται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Η Επιχείρηση, συμμορφούμενη προς τον Κανονισμό (ΕΕ) υπ’ αριθμ. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21.5.2013 για την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών, την Οδηγία υπ’ αριθμ. 2013/11/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και την Υπουργική Απόφαση υπ’ αριθμ. 70330οικ. (ΦΕΚ τ. Β’ 1421/2015), σας ενημερώνει για την δυνατότητα εξωδικαστικής επίλυσης οιασδήποτε διαφοράς σχετικής με τις συναλλαγές σας με το Κατάστημα μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.